Onze diensten

Naast het ontwikkelen van mobiele en desktop websites en webwinkels kunnen we ook voor u een applicatie voor de iPhone, iPad en/of Android ontwikkelen die bij uw bedrijf of project past. Momenteel is de stijging van apps gigantisch en stappen steeds meer bedrijven over op applicaties. 2init richt zich op het volledige proces wat hierbij komt kijken. Duidelijkheid en communicatie staan hierbij centraal en wij proberen u stap voor stap te informeren over de gang van zaken. Zo krijgt u zelf een duidelijk beeld hoe alles werkt en krijgen wij een helder beeld van de eisen en wensen voor een betreffend project. Zoals u hieronder kunt lezen bieden wij “losse diensten” aan. Bijvoorbeeld alleen een app, webwinkel of een website bouwen. Daarnaast kunnen wij u ook een “totaal-pakket” aanbieden waarin alles voor u geregeld wordt. Zo kunt u simpel, snel en zonder zorgen online gaan met uw website, applicatie en bijbehorende hosting.

 • Apps

  iOS & Android

  2init houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Apps. Zo bieden wij applicaties voor de meest recente iOS 11 versie van Apple aan waarin het ook mogelijk is om widgets te ontwikkelen. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden en kiezen voor de juiste oplossing. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om universele applicaties te laten ontwikkelen die direct compatible zijn voor de iPhone en iPad. Dit alles is natuurlijk ook mogelijk voor Android.

 • Websites

  Desktop & Mobiel

  Voor websites heeft 2init alle kennis in huis. Zo is het mogelijk om een website die ook gelijktijdig compleet voor mobiele apparaten beschikbaar is te ontwikkelen. Daarnaast behoren webwinkels ook tot het aanbod en zullen ook volledig responsive (mobiel beschikbaar) ontwikkelt kunnen worden. Tevens is het mogelijk om zelf alle content te beheren wanneer u dit nodig heeft want wij leveren website's ook met een CMS (Content Management System) indien gewenst.

 • Hosting

  Service & Ondersteuning

  Wij kunnen uw hosting verzorgen voor uw website, applicatie en back-end systemen. Door hosting in eigen beheer, kunnen we u snel feedback en ondersteuning bieden wanneer er zaken niet helemaal duidelijk zijn. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden voor uw bezoekersaantallen en kunnen we snel omhoog en omlaag schalen wanneer dit nodig is. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor wat u op dat moment nodig heeft en behoud uw site of app ook nog eens de beste prestaties.

de Workflow