Jorg van Gurp

iOS / Web Developer

2init is een jong bedrijf dat gestart is door Jorg van Gurp in de zomer van 2013.

In 2006 begonnen aan zijn studie Applicatie-ontwikkelaar en direct na zijn afstudeerstage in dienst gekomen bij MobilePioneers in Den Bosch. Daar heeft hij zeer afwisselend een groot aantal apps en website's mogen ontwikkelen. Door zijn grote interesse in iPhone / iPad applicaties heeft hij 4 jaar met veel plezier zich gespecialiseerd in deze werkzaamheden. De laatste jaren heeft het maken van websites / mobiele websites en alles wat daar mee te maken heeft zijn interesse verworven. Het was daarom niet vreemd dat het in 2013 tijd werd voor een nieuwe uitdaging en hij zijn eigen bedrijf 2init is gestart.

2init biedt internet diensten aan, zoals het maken van websites, mobiele applicaties en webwinkels. Wij kennen de markt uitstekend en zijn daarom in staat om snel en vakkundig feedback te geven op ideeën en wensen van klanten. Naast onze diensten is het belangrijk voor 2init dat de wensen en ideeën van de klant zo goed mogelijk tot uiting komen in het eind product. Hierbij staan duidelijkheid en communicatie centraal zodat wij als 2init exact weten wat de wens is van de klant, en de klant weet wat de mogelijkheden zijn en hoe de werkprocessen lopen.

Naast onze zelfstandige projecten voor onze klanten en eigen ideeën werken wij ook samen met diverse freelance specialisten en participeren wij in opdrachten van grote bedrijven waarbij het copyright bij deze partijen ligt.

Projecten

Het afgelopen jaar heeft 2init o.a. naast diverse samenwerkingsprojecten de volgende projecten zelf ontwikkeld:

Figarocars

Figarocars is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een speciale auto: de Nissan Figaro. Ons werd gevraagd om bij deze speciale auto een speciale website te maken.

    Werkzaamheden:

  • Web-ontwikkeling
  • Web-design
  • Web-shop
  • Back-end
Horeca app

De Horecapp is een iPhone applicatie die we hebben gemaakt waarmee elk restaurant en elk cafe zijn eigen applicatie kan beheren. De eigenaren kunnen volledig zelf bepalen welke content ze in hun app willen tonen en hebben de mogelijkheid om dit ook up-to-date te houden.

    Werkzaamheden:

  • iPhone app
  • Back-end